FAQ


Omdat we een antwoord hebben op al jouw vragen

Hoeveel kost jullie dienstverlening voor starters?

Als starter moet je uiteraard flink letten op je kosten, dat begrijpen wij als financieel adviseur als geen ander. Doordat we op een efficiënte manier werken en scherpe tarieven toepassen, kunnen we altijd een goede prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden. Uiteraard heb je zelf ook invloed op de kostprijs. Hoe meer je zelf doet, hoe minder het je kost. Maar let op, want de tijd die jij daarin steekt, is ook tijd die je dan niet kan spenderen aan je kernactiviteiten waarmee je je geld verdient. Bovendien zal je langer bezig zijn dan wij, aangezien wij de kneepjes van het vak kennen en een optimale werkwijze toepassen. Plan een gratis kennismakingsgesprek met je financieel adviseur in en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Behoefte aan deskundig advies of een geruststellend antwoord?

Wij zijn de A+B Adviesgroep in de regio nijkerk

contact ons
A+B adviesgroep 8 financiële disciplines onder een dak. Volledig + Deskundig + Toegankelijk

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie. Een deskundig en gecertificeerd expert die ervoor zorgt dat je financiële zaken aan dat totaalplaatje voldoen. Zodat je met een gerust hart terug naar buiten gaat. Verlost van je zwaarste zorgen en met een antwoord op je grootste onzekerheden.

Past deze persoonlijke aanpak bij jou?
Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur! De persoon met de heldere kijk, die je informeert en begeleidt. Dat doen we met onze beide voeten op de grond en dat gaat naar onze mening het best in een comfortabele sneaker.

Leer ons beter kennen

Kunnen wij je helpen?

Kom gerust eens langs op ons kantoor of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright 2024 - A+B Adviesgroep

Webdesign: Reclamestal