contact

FAQ


Omdat we een antwoord hebben op al jouw vragen

Belastingzaken

Omdat je vast wel vragen over belastingzaken hebt.
En wij daar natuurlijk een antwoord op hebben.

Wij maken optimaal gebruik van de diverse regels en/of faciliteiten bij het opstellen van de relevante aangiften. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze register belastingadviseurs, die vertelt je er graag meer over.

Dat is afhankelijk van de afnemer. Heeft de afnemer een vestiging binnen of buiten de Europese Unie en betreft het een particulier of een onderneming? Bespreek dit met onze register belastingadviseur om per opdracht te bekijken hoe je hier het beste mee omgaat.

Volgens de tarieven van 2017 kan er tussen €2.129 en €100.000 belastingvrij geschonken worden. Maar het exacte bedrag is afhankelijk van verschillende omstandigheden, zoals je relatie tot en de leeftijd van de ontvanger. Onze register belastingadviseur rekent dit graag voor je uit.

Behoefte aan deskundig advies of een geruststellend antwoord?

Wij zijn de A+B Adviesgroep in de regio nijkerk

contact ons
A+B adviesgroep 8 financiële disciplines onder een dak. Volledig + Deskundig + Toegankelijk

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie. Een deskundig en gecertificeerd expert die ervoor zorgt dat je financiële zaken aan dat totaalplaatje voldoen. Zodat je met een gerust hart terug naar buiten gaat. Verlost van je zwaarste zorgen en met een antwoord op je grootste onzekerheden.

Past deze persoonlijke aanpak bij jou?
Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur! De persoon met de heldere kijk, die je informeert en begeleidt. Dat doen we met onze beide voeten op de grond en dat gaat naar onze mening het best in een comfortabele sneaker.

Leer ons beter kennen

Kunnen wij je helpen?

Kom gerust eens langs op ons kantoor of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright 2024 - A+B Adviesgroep

Webdesign: Reclamestal