contact

Alle medewerkersChristian van der Veer

christian@aplusbadviesgroep.nl

Als gecertificeerd financieel planner, scheidingsmediator en financieel echtscheidingsadviseur, wil ik zoveel mogelijk mensen helpen met o.a. echtscheidingen, estate planning, financiële huishouding, etc..
Zowel zakelijk als particulier is het fijn dat je weet dat je financiële zaken voor nu en in de toekomst goed geregeld zijn. Niets is zo stressvol als zorgen hebben over je financiën. Mijn doelstelling en uitdaging is om die stress te voorkomen zodat je bezig kan zijn met de leuke dingen van het leven. De leuke “dingen” in mijn privéleven zijn o.a. uitjes en vakantie met mijn vrouw en twee dochtertjes. Mijn grootste hobby voetbal kan ik helaas niet meer beoefenen door veelvuldig blessureleed. Sporten die ik nu doe zijn fitness en golfen. Een andere grote passie is eten. Zowel lekker uiteten gaan of samen met een vriend een diner koken en andere mensen het naar hun zin maken.


Guus Vonhof

guus@aplusbadviesgroep.nl

Als Register Belastingadviseur hield ik mij in het verleden bezig met allerhande fiscale werkzaamheden. Tegenwoordig zijn de werkzaamheden heel divers, en probeer ik, samen met mijn relaties, de diverse vraagstukken tot het meest optimale resultaat te laten leiden. Dit alles in een prettige en ontspannen omgeving. Naast mijn werk ben in penningmeester van VV NSC. Blijft er dan nog tijd over, ga ik graag een dagje uit naar een pretpark of op vakantie. Dit laatste samen met mijn echtgenote en mijn twee lieve dochters.


Aalt van de Bunt

aalt@aplusbadviesgroep.nl

Het gaat niet om de cijfers, maar wat je er mee wilt. Natuurlijk is een goede boekhouding erg belangrijk, maar belangrijker is: wat doe je met de uitkomst? Daar kun je verschillende keuzes in maken en dat hangt veelal af van hoe je als mens in elkaar zit. Door mijn opleiding als accountant en belastingadviseur, ervaring en interesse in mensen lukt het mij doorgaans goed om mee te denken over zaken die je als ondernemer zoal tegen kunt komen. En daar op een heldere manier over te praten. Ook vind ik het belangrijk, maar vooral leuk mij in te zetten voor diverse maatschappelijke organisaties. Daarmee leer ik veel mensen kennen en veel van mensen.
Beja van der Veer

info@aplusbadviesgroep.nl

Hallo, ik ben Beja! Ik ben binnen het kantoor op één dag vast en verder als oproep werkzaam in de administratieve ondersteuning. Waar mijn hulp gewenst is spring ik bij. Het is bijzonder plezierig werken binnen ons team waar hard werken, kwaliteit leveren en plezier in het werk hebben in één hand samengaan. Naast het werk help ik graag mensen die hulp nodig hebben op welk gebied dan ook. Naast het werk ben ik één dag per week oppas oma. Mijn verdere hobby’s zijn vakantie en dan vooral naar landen buiten Europa en daar een beetje cultuur snuiven en kijken hoe daar het leven van de locals is.


Maikel Kielder

info@aplusbadviesgroep.nl

Ik ben Maikel Kielder en mijn taak binnen het bedrijf is het in concept maken van de jaarrekening en belastingaangiftes. Als assistent-accountant zorg ik ervoor dat de vennoten een verzorgde jaarrekening krijgen die zij kunnen controleren. Mijn doelstelling is om mijn kennis inzake belastingzaken uit te breiden, hiervoor volg ik een studie, en zelf klanten te gaan begeleiden. Ik vind het leuk om met cijfers te werken en hier een compleet en inzichtelijk overzicht van te kunnen geven. Ik woon sinds kort in Hoogland. Mijn hobby’s zijn het kijken van diverse sporten en zelf fiets ik graag. Daarnaast luister ik veel naar muziek en game ik graag.


Patrick Koning

info@aplusbadviesgroep.nl

Geboren en getogen in Noord-Holland, maar uiteindelijk toch in Nijkerk gaan wonen en werken. Ik houd er van dingen uit te zoeken, maar ik wil vooral dat het klopt. Daar ga ik voor en dat vindt ik leuk. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten. Fietsen doe ik graag, maar ook hardlopen en je kunt me ook in de sportschool tegen komen.


Gerrianne Bouwman

info@aplusbadviesgroep.nl

Bij het secretariaat van ons kantoor komen alle lijntjes samen en worden administratieve werkzaamheden verricht. Hier kun je terecht met al je vragen en informeren naar de bereikbaarheid van mijn collega’s. Verder zorg ik ervoor dat alle collega’s optimaal kunnen presteren door hen alle broodnodige ondersteuning te geven. Daarnaast regel ik de dagelijkse gang van zaken. In deze functie wil ik er graag voor zorgen dat A+B Adviesgroep een nóg succesvollere organisatie wordt, waarbij klantgerichtheid, professionaliteit, specialistische kennis en kwaliteit centraal staan.


Marjanne van den Ham

info@aplusbadviesgroep.nl

Sinds maart 2020 ben ik werkzaam bij A+B Adviesgroep, op de afdeling Personeel & Salarisadministratie.
Mijn ruime ervaring als salarisadministrateur wil ik inzetten om de klanten - waar gewenst - te ontzorgen en er samen met de klant en mijn collega’s voor te zorgen dat personeels- en salarisadministratie op orde is en ‘lekker loopt’.
Ik ben getrouwd, moeder en mantelzorger. Dus naast mijn baan bij A+B Adviesgroep heb ik nog meer dan genoeg te doen. Als er dan nog wat tijd overblijft vind ik het leuk om wat te lezen, tv te kijken, te wandelen en/of te fietsen.


Rebecca Rademaker

info@aplusbadviesgroep.nl

In december 2020 ben ik begonnen aan mijn nieuwe uitdaging bij A+B Adviesgroep.
Na het afronden van mijn opleiding toerisme en daarna nog (een stukje) bedrijfskunde heb ik diverse banen in de reisbranche gehad. Na hier jaren met veel plezier te hebben gewerkt kreeg ik de kans om bij A+B Adviesgroep te starten. De financiële branche heeft altijd mijn interesse gehad. Ik ben dan ook blij dat ik mijn affiniteit met cijfers dagelijks kan combineren met mijn werk. Kortom: bestemming bereikt! Ik zorg ervoor dat voor een groep eigen klanten de administraties volledig en in orde zijn. In de toekomst wil ik mij graag blijven ontwikkelen binnen de administraties boeken, jaarrekeningen opstellen en belastingaangiftes doen. Buiten werktijd besteed ik het liefst mijn tijd aan familie, reizen, koken en sporten.


Susan Bokkers-Huisman

info@aplusbadviesgroep.nl

Sinds 1 januari 2021 ben ik werkzaam bij A+B Adviesgroep.
Met mijn ruime ervaring als assistent accountant denk ik alle klanten goed van dienst te kunnen zijn.
Afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd zowel financieel economisch als fiscaal. Ik zie er dan ook naar uit onze klanten van de juiste cijfers en goed advies te voorzien.
Naast mijn werk ben ik penningmeester bij VOEK Tourfietsclub, Kinderzwerfboek Regio Nijkerk en geef ik training aan de pupillen van de Atletiek Vereniging Nijkerk. Zelf probeer ik regelmatig te zwemmen, fietsen en lopen. Ik ben getrouwd en samen hebben wij een zoon we wonen in Nijkerk.


Wilma Voskuil

info@aplusbadviesgroep.nl

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Wilma Voskuil en ben sinds april 2022 werkzaam op de afdeling salarisadministratie bij A+B Adviesgroep.
Alhoewel ik met relatief weinig ervaring aan deze baan ben begonnen, merk ik dat ik bij A+B Adviesgroep snel veel kennis op doe. Ik houd ervan om dingen uit te zoeken en te zorgen dat alles goed en op tijd verloopt.
Naast het werk volg ik een aanvullende studie hiervoor. In mijn vrije tijd houd ik mij o.a. bezig met klassieke muziek, ik speel graag (kerk)orgel en piano. Om fit te blijven ben ik lid van een loopgroep in Nijkerk. Ook heel gezellig!


Monique te Brake

info@aplusbadviesgroep.nl

Hai, ik ben Monique! Mijn grootste uitdaging is ervoor te zorgen dat onze dochter zo onbezorgd mogelijk opgroeit. En als trotse moeder heb ik daar een fulltime job aan. Toch probeer ik ook mijn man de nodige aandacht te geven, elke week te zingen in een projectkoor, 2x per week te sporten en zoveel mogelijk leuke activiteiten te ondernemen samen met vriend(inn)en.
Als het om mijn carrière gaat is ‘diversiteit’ toch wel hét sleutelwoord. Gestart in de mode, via de reiswereld de accountancy ingerold en vervolgens in de IT-sector beland. In de loop der tijd verschillende functies vervuld. De rode draad is altijd het persoonlijk contact met klanten geweest. De verschillende werkzaamheden en het vele klantcontact hebben gezorgd voor veel ervaringen. Het heeft bij mij in ieder geval hokjesgeest voorkomen en slagvaardigheid vergroot.
Bij A+B Adviesgroep zet ik deze ervaring in door mensen en bedrijven te helpen bij het verbeteren van processen. Daarbij is mijn ervaring in de IT-sector een belangrijke meerwaarde. Mijn HR-achtergrond zet ik graag breed in. Ik begeleid bijvoorbeeld RI&E processen, bied hulp bij functie-indeling, beoordeel cao-toepassingen en maak geautomatiseerde processen gemakkelijk toegankelijk voor onze relaties. Erg leuk, uitdagend en afwisselend.


Sander Verhoeven

info@aplusbadviesgroep.nl

Als junior assistent accountant ben ik gedreven door mijn passie voor cijfers en zorgvuldigheid.
Mijn toewijding aan het oplossen van financiële vraagstukken wordt gekoppeld aan mijn ambitie om door te groeien binnen onze organisatie. Met een oog op de toekomst ben ik vastberaden om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen.
Mijn doel is niet alleen om financiële uitdagingen aan te pakken, maar ook om mijn rol uit te breiden en actief bij te dragen aan de groei van onze organisatie. Waarbij ik mijn vaardigheden inzet om financiële processen te optimaliseren en te versterken.
In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met voetbal, bezoek ik veel wedstrijden van PEC Zwolle en ren ik soms zelf ook nog achter een bal aan.

Behoefte aan deskundig advies of een geruststellend antwoord?

Wij zijn de A+B Adviesgroep in de regio nijkerk

contact ons
A+B adviesgroep 8 financiële disciplines onder een dak. Volledig + Deskundig + Toegankelijk

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie. Een deskundig en gecertificeerd expert die ervoor zorgt dat je financiële zaken aan dat totaalplaatje voldoen. Zodat je met een gerust hart terug naar buiten gaat. Verlost van je zwaarste zorgen en met een antwoord op je grootste onzekerheden.

Past deze persoonlijke aanpak bij jou?
Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur! De persoon met de heldere kijk, die je informeert en begeleidt. Dat doen we met onze beide voeten op de grond en dat gaat naar onze mening het best in een comfortabele sneaker.

Leer ons beter kennen

Kunnen wij je helpen?

Kom gerust eens langs op ons kantoor of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright 2024 - A+B Adviesgroep

Webdesign: Reclamestal