Alle medewerkersChristian van der Veer

christian@aplusbadviesgroep.nl

Als gecertificeerd financieel planner en financieel echtscheidingsadviseur wil ik zoveel mogelijk mensen helpen met de financiële huishouding. Zowel zakelijk als particulier is het fijn als je weet dat je je financiële zaken voor nu en in de toekomst goed geregeld zijn. Niks is zo stressvol als zorgen hebben over je financiën. Mijn doelstelling en uitdaging is om die stress te voorkomen zodat je bezig kan zijn met de leuke dingen van het leven. De leuke “dingen” in mijn privéleven zijn o.a. uitjes en vakantie met mijn vrouw en dochtertje. Mijn grootste hobby kan ik helaas niet meer beoefenen door veelvuldig blessureleed. Sporten die ik nu doe zijn fitness en wielrennen. Een andere grote passie is eten. Zowel lekker uiteten gaan of samen met een vriend een diner koken en andere mensen het naar hun zin maken.


Guus Vonhof

guus@aplusbadviesgroep.nl

Als Register Belastingadviseur hield ik mij in het verleden bezig met allerhande fiscale werkzaamheden. Tegenwoordig zijn de werkzaamheden heel divers, en probeer ik, samen met mijn relaties, de diverse vraagstukken tot het meest optimale resultaat te laten leiden. Dit alles in een prettige en ontspannen omgeving. Naast mijn werk ben in penningmeester van VV NSC. Blijft er dan nog tijd over, ga ik graag een dagje uit naar een pretpark of op vakantie. Dit laatste samen met mijn echtgenote en mijn twee lieve dochters.


Aalt van de Bunt

aalt@aplusbadviesgroep.nl

Het gaat niet om de cijfers, maar wat je er mee wilt. Natuurlijk is een goede boekhouding erg belangrijk, maar belangrijker is: wat doe je met de uitkomst? Daar kun je verschillende keuzes in maken en dat hangt veelal af van hoe je als mens in elkaar zit. Door mijn opleiding als accountant en belastingadviseur, ervaring en interesse in mensen lukt het mij doorgaans goed om mee te denken over zaken die je als ondernemer zoal tegen kunt komen. En daar op een heldere manier over te praten. Ook vind ik het belangrijk, maar vooral leuk mij in te zetten voor diverse maatschappelijke organisaties. Daarmee leer ik veel mensen kennen en veel van mensen.


Cees van der Veer

cees@aplusbadviesgroep.nl

Mijn doelstelling is ons kwalitatief uitstekende kantoor met leuke fijne collega’s, die samen in een ontspannen en prettige sfeer, de hoge kwaliteit blijven leveren aan onze relaties. Mijn werk als Register Belastingadviseur is uitdagend, afwisselend, spannend en voortdurend in beweging, waardoor er altijd een uitdaging is die het werk leuk maakt en houdt. Privé ben ik getrouwd met Beja en samen hebben wij twee dochters en één zoon. Daarnaast zijn wij de gelukkige opa en oma van twee kleindochters en één kleinzoon. Ik heb twee grote hobby’s en dat zijn (fiets)reizen in Europa, verre wereldreizen en daarnaast regelmatig op de racefiets een tochtje maken.


Beja van der Veer

info@aplusbadviesgroep.nl

Hallo ik ben Beja! Ik ben binnen het kantoor op één dag vast en verder als oproep werkzaam in de administratieve ondersteuning. Waar mijn hulp gewenst is spring ik bij. Het is bijzonder plezierig werken binnen ons team waar hard werken, kwaliteit leveren en plezier in het werk hebben in één hand samen gaan. Naast het werk help ik graag mensen die hulp nodig hebben op welk gebied dan ook. Helaas kan ik mijn favoriete sport badminton niet meer uitoefenen, maar heb daarvoor een goede vervanging gevonden in fitness alleen voor vrouwen. Naast het werk ben ik één dag per week oppas oma. Mijn verdere hobby’s zijn vakantie en dan vooral naar landen buiten Europa en daar een beetje cultuur snuiven en kijken hoe daar het leven van de locals is.


Kim van der Veer

info@aplusbadviesgroep.nl

Ik ben Kim van der Veer en heb meerdere rollen binnen het bedrijf. Ik word ook wel de administratieve duizendpoot genoemd. Ik zorg ervoor dat iedereen in een nette, opgeruimde, gezonde ruimte zijn werk kan doen. Verder ondersteun ik mijn collega’s met de administraties van cliënten. Ook ben ik secretaresse voor de vennoten in ons bedrijf. Mijn doelstelling is het volledig kunnen leiden van een administratie en er daarnaast voor te zorgen dat er een prettige sfeer heerst om in te werken. Ik haal voldoening uit de variatie die mijn werk te bieden heeft. Geen enkele dag is hetzelfde. Privé woon ik samen met mijn vriend in Nijkerk. In mijn privéleven heb ik verschillende hobby’s, waaronder korfballen en het bakken van taarten en cup cakes. Daarnaast ga ik graag met mijn vrienden en vriendinnen op stap.


Kitty Arkesteijn

info@aplusbadviesgroep.nl

Als hardwerkende, energieke, no nonsense cijferdier wil ik graag nog een kleine 20 jaar 'knallen'. Ik ben een communicatief en sociaal vaardig, mensenmens. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Stressbestendigheid, zelfstandigheid, nauwkeurigheid en doorzettingsvermogen zijn onder andere eigenschappen die mij gewoon zijn. De sfeer bij A+B Adviesgroep wordt gecreëerd door de mensen die er werken, en dat stralen wij ook uit! Buiten het werk deel ik mijn tijd met mijn kinderen, mijn vriendinnen en familie. Je vindt mij op het korfbalveld, op het terras en in mijn achtertuin, waar ik graag met mijn vingers in de aarde zit. Mijn werkzaamheden zijn erg divers, van jaarrekeningen en administraties, diverse aangiften en het klantencontact onderhouden, een echte allrounder met jarenlange ervaring.


Maikel Kielder

info@aplusbadviesgroep.nl

Ik ben Maikel Kielder en mijn taak binnen het bedrijf is het in concept maken van de jaarrekening en belastingaangiftes. Als assistent-accountant zorg ik ervoor dat de vennoten een verzorgde jaarrekening krijgen die zij kunnen controleren. Mijn doelstelling is om mijn kennis inzake belastingzaken uit te breiden, hiervoor volg ik een studie, en zelf klanten te gaan begeleiden. Ik vind het leuk om met cijfers te werken en hier een compleet en inzichtelijk overzicht van te kunnen geven. Ik woon sinds kort in Hoogland. Mijn hobby’s zijn het kijken van diverse sporten en zelf fiets ik graag. Daarnaast luister ik veel naar muziek en game ik graag.


Patrick Koning

info@aplusbadviesgroep.nl

Geboren en getogen in Noord-Holland, maar uiteindelijk toch in Nijkerk gaan wonen en werken. Ik houd er van dingen uit te zoeken, maar ik wil vooral dat het klopt. Daar ga ik voor en dat vindt ik leuk. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten. Fietsen doe ik graag, maar ook hardlopen en je kunt me ook in de sportschool tegen komen.


Gerrianne Bouwman

info@aplusbadviesgroep.nl

Mijn naam is Gerrianne Bouwman. Ik ben maandag, dinsdag en donderdag het eerste aanspreekpunt binnen onze organisatie. Bij het secretariaat van ons kantoor komen alle lijntjes samen en worden administratieve werkzaamheden verricht. Hier kunt u terecht met al uw vragen en informeren naar de bereikbaarheid van mijn collega’s. Verder zorg ik ervoor dat alle collega’s optimaal kunnen presteren door hen alle broodnodige ondersteuning te geven. Daarnaast regel ik de dagelijkse gang van zaken. In deze functie wil ik er graag voor zorgen dat A+B Adviesgroep een nóg succesvollere organisatie wordt, waarbij klantgerichtheid, professionaliteit, specialistische kennis en kwaliteit centraal staan. Naast mijn werk ben ik gelukkig getrouwd, moeder van een zoontje en dochtertje en besteed ik graag tijd aan mijn familie en vrienden.


Marieke Dirksen

info@aplusbadviesgroep.nl

Per 1 december 2017 mocht ik, Marieke Dirksen, het team van A+B Adviesgroep versterken. Met mijn ervaring op personeels- en salarisgebied denk ik de relaties van A+B goed van dienst te kunnen zijn. Het salaris en de daarbij behorende salarisstrook is voor een werknemer erg belangrijk. De wet en regelgevingen daaromheen, zoals sociale verzekeringen, premiekortingen, cao’s, pensioenen, etc., veranderen constant. Dit maakt het werken als “Personeels- en Salarisadministrateur” altijd uitdagend. Mijn werk doe ik met passie en gedrevenheid. Als moeder van 2 kinderen verveel ik mij thuis zeker niet. Als OC-lid ben ik betrokken bij de BSO van mijn kinderen en probeer ik een steentje bij te dragen op hun school. Ik houd van familie en gezelligheid om mij heen. Om fit te blijven ga ik naar de sportschool en doe ik aan spinning. Mocht ik dan nog wat tijd vinden, lees ik graag of kruip ik achter de computer om fotoboeken te maken en films te monteren.


Melanie Timmer

info@aplusbadviesgroep.nl

Sinds 3 december 2018 ben ik een nieuwe medewerker bij A+B Adviesgroep. Ik ga aan de slag als assistent accountant. Ik heb veel zin om het gene wat ik de afgelopen jaren in theorie heb geleerd, nu in de praktijk toe te gaan toepassen. Ik ben woonachtig in Putten. In mijn vrijetijd doe ik aan volleybal en besteed ook graag tijd aan familie, vrienden en vriendinnen.

Behoefte aan deskundig advies of een geruststellend antwoord?

Wij zijn de A+B Adviesgroep in de regio nijkerk

contact ons
A+B adviesgroep 8 financiële disciplines onder een dak. Volledig + Deskundig + Toegankelijk

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie. Een deskundig en gecertificeerd expert die ervoor zorgt dat je financiële zaken aan dat totaalplaatje voldoen. Zodat je met een gerust hart terug naar buiten gaat. Verlost van je zwaarste zorgen en met een antwoord op je grootste onzekerheden.

Past deze persoonlijke aanpak bij jou?
Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur! De persoon met de heldere kijk, die je informeert en begeleidt. Dat doen we met onze beide voeten op de grond en dat gaat naar onze mening het best in een comfortabele sneaker.

Leer ons beter kennen

Kunnen wij je helpen?

Kom gerust eens langs op ons kantoor of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright 2019 A+B Adviesgroep

Webdesign Reclamestal