FAQ


Omdat we een antwoord hebben op al jouw vragen

Online boekhouding

Omdat je vast wel vragen over online boekhouding hebt.
En wij daar natuurlijk een antwoord op hebben.

De prijs van online boekhouden is afhankelijk van de hoeveelheid administratie die ingebracht moet worden. Maar het is zeker voordeliger om volledig over te gaan op online boekhouden. Bovendien is het gunstiger om gebruik te maken van ons online boekhoudpakket dan dat je zelf een boekhoudpakket moet aanschaffen, dat voldoet aan alle strikte voorwaarden omtrent veiligheid, betrouwbaarheid en continuïteit. Wil je ook starten met online boekhouden? Plan dan zeker een vrijblijvende afspraak in met je financieel adviseur.

Zeker, anders zouden we het niet aanbieden! Voor het online boekhoudpakket werken we standaard met Exact Online. Dit online boekhoudpakket voldoet namelijk aan alle verplichte voorwaarden op vlak van veiligheid, betrouwbaarheid, functionaliteit, uitwisseling van gegevens en juridische aspecten, zoals privacy en continuïteit. Exact Online heeft dan ook niet voor niets het keurmerk ‘Zeker-OnLine’ verkregen. De stichting Zeker-Online, die dit keurmerk uitgeeft, is opgezet door accountants, het platform voor de informatiesamenleving (ECP), de Belastingdienst en leveranciers van diverse boekhoudpakketten. Je financieel adviseur vertelt je tijdens een vrijblijvende afspraak graag meer over de voordelen van online boekhouden.

Het is eenvoudiger om te vragen “Waarom niet?” want online boekhouden biedt je tal van voordelen!

  • Je hebt altijd en overal toegang tot je boekhouding, waardoor je constant een actueel beeld hebt van je openstaande debiteuren en crediteuren.
  • Online boekhouden kost minder tijd, doordat er allerlei bankkoppelingen mogelijk zijn. Zoals o.a. met alle in- en uitgaande facturen, de Belastingdienst en de KvK. Uiteraard alleen als jij vooraf je toestemming hebt gegeven.
  • Al je gegevens zijn netjes verzameld op één plek.
  • Je beschikt altijd over een dubbele back-up, waardoor er geen gegevens verloren gaan.
  • Je hebt nog maar een beperkte ruimte nodig voor je archief, omdat alles online wordt bewaard.
  • Je hoeft geen grote investeringen te doen in computers, servers en netwerkverbindingen.
  • Je hoeft geen nieuwe programma’s aan te schaffen, omdat er automatische updates worden uitgevoerd.

Maak een vrijblijvende afspraak met je financieel adviseur en ontdek wat online boekhouden nog meer voor jou kan betekenen.

Behoefte aan deskundig advies of een geruststellend antwoord?

Wij zijn de A+B Adviesgroep in de regio nijkerk

contact ons
A+B adviesgroep 8 financiële disciplines onder een dak. Volledig + Deskundig + Toegankelijk

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie. Een deskundig en gecertificeerd expert die ervoor zorgt dat je financiële zaken aan dat totaalplaatje voldoen. Zodat je met een gerust hart terug naar buiten gaat. Verlost van je zwaarste zorgen en met een antwoord op je grootste onzekerheden.

Past deze persoonlijke aanpak bij jou?
Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur! De persoon met de heldere kijk, die je informeert en begeleidt. Dat doen we met onze beide voeten op de grond en dat gaat naar onze mening het best in een comfortabele sneaker.

Leer ons beter kennen

Kunnen wij je helpen?

Kom gerust eens langs op ons kantoor of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright 2021 - A+B Adviesgroep

Webdesign Reclamestal