A+B adviesgroep 8 financiële disciplines onder een dak. Volledig + Deskundig + Toegankelijk

Over ons


Waarom zouden we het zelf vertellen, als onze klanten dat veel beter kunnen?

"Als er vragen zijn, staan zij direct voor je klaar!"


Bouwman en van Dijk

Bouwman en van Dijk

zakelijk

De informele sfeer in combinatie met de professionaliteit maakt A+B  Adviesgroep een heel prettig bedrijf om mee samen te werken! Zij denken mee met het optimaliseren van administratieprocessen en in de bedrijfsontwikkeling. Als er vragen zijn, staan zij direct voor je klaar! Wij zijn meer dan tevreden met A+B Adviesgroep.

Dankzij hun professionaliteit achter onze schermen kunnen wij onze winkel sterk voortzetten!


HODA Wonen

Hoda Wonen

zakelijk

Met hun frisse kijk op boekhouding en het juiste advies hebben zij ons geholpen de juiste koers te varen met de herstart/overname van ons bedrijf. Het team van A+B Adviesgroep is vriendelijk en snel in het beantwoorden van vragen, dankzij hun professionaliteit achter onze schermen kunnen wij onze winkel sterk voortzetten!

Het is prettig dat ik altijd met administratieve vragen terecht kan en snel antwoord krijg.


laroyale logo

La Royale

zakelijk

Ik kwam bij A+B Adviseurs via een bevriende zakenrelatie die ook zijn boekhouding liet doen door A+B Adviseurs. De samenwerking tot op heden bevalt prima. De gevraagde stukken worden snel opgesteld en opgeleverd indien nodig. Het is ook prettig dat ik altijd met administratieve vragen terecht kan en snel antwoord krijg. Als er niks veranderd zal ik zeker bij A+B Adviseurs blijven!

Wij gaan er vanuit deze samenwerking nog jaren voort te zetten!


hairstyle logo

Hair Style

zakelijk

Wij hebben gekozen voor A+B adviesgroep vanwege het persoonlijk contact. Bij A+B heb je een vast aanspreekpunt wat heel prettig is, maar ook als jouw contactpersoon afwezig is zijn de collega’s op de hoogte van je situatie en voorzien je direct van een passend advies. Deze flexibiliteit is een absolute meerwaarde. Wij gaan er vanuit deze samenwerking nog jaren voort te zetten!

A+B adviesgroep 8 financiële disciplines onder een dak. Volledig + Deskundig + Toegankelijk

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie. Een deskundig en gecertificeerd expert die ervoor zorgt dat je financiële zaken aan dat totaalplaatje voldoen. Zodat je met een gerust hart terug naar buiten gaat. Verlost van je zwaarste zorgen en met een antwoord op je grootste onzekerheden.

Past deze persoonlijke aanpak bij jou?
Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur! De persoon met de heldere kijk, die je informeert en begeleidt. Dat doen we met onze beide voeten op de grond en dat gaat naar onze mening het best in een comfortabele sneaker.

Leer ons beter kennen
 • Persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen
 • Vast aanspreekpunt voor iedere klant
 • Elke dienst een eigen expert
 • Onafhankelijk en objectief
 • Scherpe tarieven
 • Lid van Register Belangstingadviseurs (RB)
 • Lid van Federatie Financieel Planner (FFP)
 • Lid van Register Financieel Echtscheidings Adviseurs (RFEA)

Onze klanten bevinden zich in:

 • MKB’s
 • ZZP’ers
 • Vrije en medische beroepsbeoefenaars
 • Stichtingen en verenigingen
 • Particulieren

Behoefte aan deskundig advies of een geruststellend antwoord?

Wij zijn de A+B Adviesgroep in de regio nijkerk

contact ons

Kwaliteitswaarborg:

synoniem VOOR kwaliteit

Hoe we kunnen bewijzen dat we kwalitatief advies aanbieden? Doordat we lid zijn van het Register Belastingadviseurs (RB). Alleen belastingadviseurs die aan de omschreven kwaliteitskenmerken voldoen en een strikte stemming doorstaan, komen in aanmerking voor het lidmaatschap. Vervolgens wordt de kennis en ervaring van de kandidaat getoetst aan de hand van verplichte educatie. Met glans geslaagd? Dan pas ben je de trotse eigenaar van een certificaat dat als kwaliteitswaarborg wordt erkend. Maar daar is de kous nog niet mee af, want je moet je kwaliteitsniveau natuurlijk ook zien te behouden. Daarom is je certificaat maar beperkt geldig en moet het regelmatig vernieuwd worden. Dit zorgt ervoor dat alle leden hun kennis scherp en up-to-date houden.

Als lid van de RB zijn we constant op de hoogte van de huidige wetgeving, waardoor we onze klanten advies kunnen bieden van de bovenste plank.

Kunnen wij je helpen?

Kom gerust eens langs op ons kantoor of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright 2024 - A+B Adviesgroep

Webdesign: Reclamestal