contact

FAQ


Omdat we een antwoord hebben op al jouw vragen

Administratieve dienstverlening

Omdat je vast wel vragen over administratieve dienstverlening hebt.

En wij daar natuurlijk een antwoord op hebben.

In principe kan iedereen met de administratiepakketten werken. Wij begeleiden je bij de opstart en blijven je ondersteunen in de toekomst. Mocht je toch moeilijkheden blijven ondervinden, kunnen we altijd je administratieve werkzaamheden volledig van je overnemen. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken! Je financieel adviseur vertelt er je graag alles over tijdens een vrijblijvende kennismaking.

We kunnen je bijstaan in je administratie, op de manier die jij wil. Van je begeleiden bij de uitvoering van je administratieve taken tot het beheren van je volledige administratie. Jij bepaalt zelf in welke mate wij je mogen ontzorgen. Maak een vrijblijvende afspraak met je financieel adviseur om de mogelijkheden te bespreken.

Als administratief expert beschikken we over de juiste vaardigheden om met alle beschikbare programma’s te kunnen werken. Voor administraties die wij boeken gebruiken wij hoofdzakelijk Exact online.

Behoefte aan deskundig advies of een geruststellend antwoord?

Wij zijn de A+B Adviesgroep in de regio nijkerk

contact ons
A+B adviesgroep 8 financiële disciplines onder een dak. Volledig + Deskundig + Toegankelijk

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie. Een deskundig en gecertificeerd expert die ervoor zorgt dat je financiële zaken aan dat totaalplaatje voldoen. Zodat je met een gerust hart terug naar buiten gaat. Verlost van je zwaarste zorgen en met een antwoord op je grootste onzekerheden.

Past deze persoonlijke aanpak bij jou?
Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur! De persoon met de heldere kijk, die je informeert en begeleidt. Dat doen we met onze beide voeten op de grond en dat gaat naar onze mening het best in een comfortabele sneaker.

Leer ons beter kennen

Kunnen wij je helpen?

Kom gerust eens langs op ons kantoor of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright 2024 - A+B Adviesgroep

Webdesign: Reclamestal