contact

FAQ


Omdat we een antwoord hebben op al jouw vragen

Financiële planning

Omdat je vast wel vragen over financiële planning hebt.
En wij daar natuurlijk een antwoord op hebben.

Een financieel plan geeft je een duidelijk zicht op je huidige en toekomstige financiële situatie. We bespreken je behoeften, maar ook je wensen. Heb je nog grote dromen in het verschiet? Kan je die ook verwezenlijken met je huidige financiële situatie? We beoordelen samen welke zaken je nog op orde moet brengen (bijvoorbeeld je pensioen of arbeidsongeschiktheid), zodat je exact weet waar je aan toe bent. Een financieel plan geeft je niet alleen een antwoord op al je vragen, maar ook financiële rust. Maak een vrijblijvende afspraak met je financieel adviseur, die je er graag meer over vertelt.

Veel mensen denken dat het opstellen van een financieel plan enkel nuttig is voor vermogende ondernemers en vermogende particulieren, maar het tegendeel is waar. Iedereen wil toch graag weten hoe zijn/haar financiële plaatje eruitziet? Heb je je pensioen goed geregeld en kunnen je partner en kinderen financieel rondkomen bij een plotseling overlijden? Cruciale vragen over je financiële toekomst worden met een financieel plan beantwoord. Wil je ook een financieel plan opzetten? Maak dan een vrijblijvende afspraak met je financieel adviseur.

Een uitgebreid financieel plan omvat 9 verschillende ‘life events’. Daardoor is dit plan relatief duur, maar deze uitgebreide versie is voor de meeste mensen ook niet nodig. Je kan er evengoed voor kiezen om een deelplan op te maken en enkel de belangrijkste zaken aan bod te laten komen, zoals je pensioen en overlijden. Je kiest zelf wat je opneemt in je plan en wat voor jou van toepassing is. Een plan dat voor velen bestaat uit ‘slechts wat cijfers’ geeft je wel degelijk financiële rust. Een grote last die van je schouders valt omdat je op je financiële toekomst bent voorbereid. Ontdek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende afspraak met je financieel adviseur.

Behoefte aan deskundig advies of een geruststellend antwoord?

Wij zijn de A+B Adviesgroep in de regio nijkerk

contact ons
A+B adviesgroep 8 financiële disciplines onder een dak. Volledig + Deskundig + Toegankelijk

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie. Een deskundig en gecertificeerd expert die ervoor zorgt dat je financiële zaken aan dat totaalplaatje voldoen. Zodat je met een gerust hart terug naar buiten gaat. Verlost van je zwaarste zorgen en met een antwoord op je grootste onzekerheden.

Past deze persoonlijke aanpak bij jou?
Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur! De persoon met de heldere kijk, die je informeert en begeleidt. Dat doen we met onze beide voeten op de grond en dat gaat naar onze mening het best in een comfortabele sneaker.

Leer ons beter kennen

Kunnen wij je helpen?

Kom gerust eens langs op ons kantoor of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright 2024 - A+B Adviesgroep

Webdesign: Reclamestal