FAQ


Omdat we een antwoord hebben op al jouw vragen

Hoe kan ik mijn administratie inrichten?

Als ondernemer ben je verplicht om een administratie bij te houden, die aan bepaalde eisen moet voldoen. Die verplichting is zeker niet nutteloos, want het is heel belangrijk om te weten hoe je ervoor staat. De manier waarop je je administratie het beste inricht, is afhankelijk van de vraag welke informatie je er uit wilt halen. Wil je bijvoorbeeld bepalen hoe je omzet verdeeld is over het land of op welk product je het minst en het meest hebt verdiend, dan moet je bij je inrichting daarmee rekening houden. Vervolgens moet je bedenken in welke vorm je je administratie wil gieten. Wil je het zelf doen, eventueel onder begeleiding, of volledig uit handen geven? Welk programma wil je dan gebruiken? Er zijn namelijk verschillende goede programma’s op de markt, met allemaal hun eigen voordelen en kostprijs. Bespreek het met je adviseur tijdens een gratis kennismakingsgesprek en de inrichting van je administratie wordt een fluitje van een cent!

Behoefte aan deskundig advies of een geruststellend antwoord?

Wij zijn de A+B Adviesgroep in de regio nijkerk

contact ons
A+B adviesgroep 8 financiële disciplines onder een dak. Volledig + Deskundig + Toegankelijk

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie. Een deskundig en gecertificeerd expert die ervoor zorgt dat je financiële zaken aan dat totaalplaatje voldoen. Zodat je met een gerust hart terug naar buiten gaat. Verlost van je zwaarste zorgen en met een antwoord op je grootste onzekerheden.

Past deze persoonlijke aanpak bij jou?
Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur! De persoon met de heldere kijk, die je informeert en begeleidt. Dat doen we met onze beide voeten op de grond en dat gaat naar onze mening het best in een comfortabele sneaker.

Leer ons beter kennen

Kunnen wij je helpen?

Kom gerust eens langs op ons kantoor of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright 2024 - A+B Adviesgroep

Webdesign: Reclamestal