FAQ


Omdat we een antwoord hebben op al jouw vragen

Is online boekhouden wel veilig?

Zeker, anders zouden we het niet aanbieden! Voor het online boekhoudpakket werken we standaard met Exact Online. Dit online boekhoudpakket voldoet namelijk aan alle verplichte voorwaarden op vlak van veiligheid, betrouwbaarheid, functionaliteit, uitwisseling van gegevens en juridische aspecten, zoals privacy en continuïteit. Exact Online heeft dan ook niet voor niets het keurmerk ‘Zeker-OnLine’ verkregen. De stichting Zeker-Online, die dit keurmerk uitgeeft, is opgezet door accountants, het platform voor de informatiesamenleving (ECP), de Belastingdienst en leveranciers van diverse boekhoudpakketten. Je financieel adviseur vertelt je tijdens een vrijblijvende afspraak graag meer over de voordelen van online boekhouden.

Behoefte aan deskundig advies of een geruststellend antwoord?

Wij zijn de A+B Adviesgroep in de regio nijkerk

contact ons
A+B adviesgroep 8 financiële disciplines onder een dak. Volledig + Deskundig + Toegankelijk

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie. Een deskundig en gecertificeerd expert die ervoor zorgt dat je financiële zaken aan dat totaalplaatje voldoen. Zodat je met een gerust hart terug naar buiten gaat. Verlost van je zwaarste zorgen en met een antwoord op je grootste onzekerheden.

Past deze persoonlijke aanpak bij jou?
Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur! De persoon met de heldere kijk, die je informeert en begeleidt. Dat doen we met onze beide voeten op de grond en dat gaat naar onze mening het best in een comfortabele sneaker.

Leer ons beter kennen

Kunnen wij je helpen?

Kom gerust eens langs op ons kantoor of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright 2024 - A+B Adviesgroep

Webdesign: Reclamestal