FAQ


Omdat we een antwoord hebben op al jouw vragen

Wat is de Flexwet?

De Flexwet is een afkorting voor de Wet flexibiliteit en zekerheid en regelt een aantal aspecten op het gebied van flexibele arbeidsverhoudingen. De belangrijkste regel is dat er binnen een periode van 24 maanden maximaal drie tijdelijke contracten afgesloten mogen worden. Bij een vierde contract, of als de periode van 24 maanden is overschreden, is er automatisch sprake van een vast dienstverband. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden op het gebied van uitzendkrachten en payrolling. Bespreek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende afspraak met je financieel adviseur.

Behoefte aan deskundig advies of een geruststellend antwoord?

Wij zijn de A+B Adviesgroep in de regio nijkerk

contact ons
A+B adviesgroep 8 financiële disciplines onder een dak. Volledig + Deskundig + Toegankelijk

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie. Een deskundig en gecertificeerd expert die ervoor zorgt dat je financiële zaken aan dat totaalplaatje voldoen. Zodat je met een gerust hart terug naar buiten gaat. Verlost van je zwaarste zorgen en met een antwoord op je grootste onzekerheden.

Past deze persoonlijke aanpak bij jou?
Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur! De persoon met de heldere kijk, die je informeert en begeleidt. Dat doen we met onze beide voeten op de grond en dat gaat naar onze mening het best in een comfortabele sneaker.

Leer ons beter kennen

Kunnen wij je helpen?

Kom gerust eens langs op ons kantoor of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright 2024 - A+B Adviesgroep

Webdesign: Reclamestal