FAQ


Omdat we een antwoord hebben op al jouw vragen

Is financiële planning nuttig voor iedereen?

Veel mensen denken dat het opstellen van een financieel plan enkel nuttig is voor vermogende ondernemers en vermogende particulieren, maar het tegendeel is waar. Iedereen wil toch graag weten hoe zijn/haar financiële plaatje eruitziet? Heb je je pensioen goed geregeld en kunnen je partner en kinderen financieel rondkomen bij een plotseling overlijden? Cruciale vragen over je financiële toekomst worden met een financieel plan beantwoord. Wil je ook een financieel plan opzetten? Maak dan een vrijblijvende afspraak met je financieel adviseur.

Behoefte aan deskundig advies of een geruststellend antwoord?

Wij zijn de A+B Adviesgroep in de regio nijkerk

contact ons
A+B adviesgroep 8 financiële disciplines onder een dak. Volledig + Deskundig + Toegankelijk

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie. Een deskundig en gecertificeerd expert die ervoor zorgt dat je financiële zaken aan dat totaalplaatje voldoen. Zodat je met een gerust hart terug naar buiten gaat. Verlost van je zwaarste zorgen en met een antwoord op je grootste onzekerheden.

Past deze persoonlijke aanpak bij jou?
Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur! De persoon met de heldere kijk, die je informeert en begeleidt. Dat doen we met onze beide voeten op de grond en dat gaat naar onze mening het best in een comfortabele sneaker.

Leer ons beter kennen

Kunnen wij je helpen?

Kom gerust eens langs op ons kantoor of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright 2024 - A+B Adviesgroep

Webdesign: Reclamestal