contact

FAQ


Omdat we een antwoord hebben op al jouw vragen

Hoeveel bedraagt de partneralimentatie?

De alimentatie wordt bepaald aan de hand van twee factoren. Ten eerste wordt er gekeken naar de behoefte van degene die de alimentatie ontvangt. Wat zou hij/zij moeten ontvangen om in levensonderhoud te kunnen voorzien, rekening houdend met de levensstijl tijdens het huwelijk? Ten tweede wordt er gekeken naar de draagkracht van degene die de alimentatie betaalt. Wat kan die persoon in feite betalen?

Om een antwoord te vormen op beide vragen, worden diverse inkomsten en kosten opgenomen in de alimentatieberekening. Je financieel adviseur beschikt over professionele software om een nauwkeurige alimentatie te kunnen berekenen. Maak een vrijblijvende afspraak en krijg een antwoord op al je vragen omtrent alimentatie.

Behoefte aan deskundig advies of een geruststellend antwoord?

Wij zijn de A+B Adviesgroep in de regio nijkerk

contact ons
A+B adviesgroep 8 financiële disciplines onder een dak. Volledig + Deskundig + Toegankelijk

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie. Een deskundig en gecertificeerd expert die ervoor zorgt dat je financiële zaken aan dat totaalplaatje voldoen. Zodat je met een gerust hart terug naar buiten gaat. Verlost van je zwaarste zorgen en met een antwoord op je grootste onzekerheden.

Past deze persoonlijke aanpak bij jou?
Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur! De persoon met de heldere kijk, die je informeert en begeleidt. Dat doen we met onze beide voeten op de grond en dat gaat naar onze mening het best in een comfortabele sneaker.

Leer ons beter kennen

Kunnen wij je helpen?

Kom gerust eens langs op ons kantoor of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright 2024 - A+B Adviesgroep

Webdesign: Reclamestal