contact

FAQ


Omdat we een antwoord hebben op al jouw vragen

Ik wil een lening aangaan voor een investering. Wat moet ik dan doen?

Eerst en vooral moet je bepalen welke vorm van lenen voor jou op dit moment het beste is. Ga je naar de bank, leen je bij je familie of is crowdfunding een optie? Maar hoe verkrijg ik de gekozen leningsvorm? Stel een duidelijk plan op, waarin je bepaalt hoeveel geld je nodig hebt, hoe je dat gaat terugbetalen en op welke termijn. Denk daarbij aan onvoorziene omstandigheden die kunnen gebeuren, zoals onvoorziene kosten of een tegenvallend jaar. Als je daarmee rekening houdt in je plan, dan ben je zeker dat je nog steeds je verplichtingen kan nakomen, wat er ook gebeurt. Welke vorm van lenen je ook kiest, elke geldverstrekker wil daar een duidelijk zicht op hebben. Daarom is het verstandig om je aanvraag en uitwerking goed te onderbouwen. Dit vergroot niet alleen je kans op het verkrijgen van een lening, je achterhaalt daardoor zelf gelijk of de investering redelijkerwijs, verstandig en haalbaar is. Je financieel adviseur helpt je graag bij het vinden van de juiste route.

Behoefte aan deskundig advies of een geruststellend antwoord?

Wij zijn de A+B Adviesgroep in de regio nijkerk

contact ons
A+B adviesgroep 8 financiële disciplines onder een dak. Volledig + Deskundig + Toegankelijk

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie. Een deskundig en gecertificeerd expert die ervoor zorgt dat je financiële zaken aan dat totaalplaatje voldoen. Zodat je met een gerust hart terug naar buiten gaat. Verlost van je zwaarste zorgen en met een antwoord op je grootste onzekerheden.

Past deze persoonlijke aanpak bij jou?
Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur! De persoon met de heldere kijk, die je informeert en begeleidt. Dat doen we met onze beide voeten op de grond en dat gaat naar onze mening het best in een comfortabele sneaker.

Leer ons beter kennen

Kunnen wij je helpen?

Kom gerust eens langs op ons kantoor of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright 2024 - A+B Adviesgroep

Webdesign: Reclamestal