contact

FAQ


Omdat we een antwoord hebben op al jouw vragen

Kan de auto op de zaak?

Je bent ondernemer geworden, maar je had al een auto. En die gebruik je ook voor je bedrijf. Hoe moet dat? De auto en de eigen zaak , dat is een belangrijke  kwestie. Het kan je veel geld besparen als je dat goed hebt geregeld, en het kan je dus veel geld kosten als je dat niet slim aanpakt. Bijkomende zaak is dat de regelgeving nogal eens wijzigt en je auto natuurlijk ook. Op www.belastingdienst.nl staat veel over dit onderwerp en als je een beetje thuis bent in deze materie kom je daar best uit. In veel gevallen is het echter gewoon verstandig om jouw specifieke situatie even door te nemen met je adviseur.

Kleine moeite , veel (rij)plezier!

Behoefte aan deskundig advies of een geruststellend antwoord?

Wij zijn de A+B Adviesgroep in de regio nijkerk

contact ons
A+B adviesgroep 8 financiële disciplines onder een dak. Volledig + Deskundig + Toegankelijk

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie. Een deskundig en gecertificeerd expert die ervoor zorgt dat je financiële zaken aan dat totaalplaatje voldoen. Zodat je met een gerust hart terug naar buiten gaat. Verlost van je zwaarste zorgen en met een antwoord op je grootste onzekerheden.

Past deze persoonlijke aanpak bij jou?
Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur! De persoon met de heldere kijk, die je informeert en begeleidt. Dat doen we met onze beide voeten op de grond en dat gaat naar onze mening het best in een comfortabele sneaker.

Leer ons beter kennen

Kunnen wij je helpen?

Kom gerust eens langs op ons kantoor of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright 2024 - A+B Adviesgroep

Webdesign: Reclamestal