Over A+B Adviesgroep

Over A+B Adviesgroep


Waarom zouden we het zelf vertellen, als onze klanten dat veel beter kunnen?

Wij gaan er vanuit deze samenwerking nog jaren voort te zetten!


hairstyle logo

Hair Style

zakelijk

Wij hebben gekozen voor A+B adviesgroep vanwege het persoonlijk contact. Bij A+B heb je een vast aanspreekpunt wat heel prettig is, maar ook als jouw contactpersoon afwezig is zijn de collega’s op de hoogte van je situatie en voorzien je direct van een passend advies. Deze flexibiliteit is een absolute meerwaarde. Wij gaan er vanuit deze samenwerking nog jaren voort te zetten!

Dankzij hun professionaliteit achter onze schermen kunnen wij onze winkel sterk voortzetten!


HODA Wonen

Hoda Wonen

zakelijk

Met hun frisse kijk op boekhouding en het juiste advies hebben zij ons geholpen de juiste koers te varen met de herstart/overname van ons bedrijf. Het team van A+B Adviesgroep is vriendelijk en snel in het beantwoorden van vragen, dankzij hun professionaliteit achter onze schermen kunnen wij onze winkel sterk voortzetten!

Het is prettig dat ik altijd met administratieve vragen terecht kan en snel antwoord krijg.


laroyale logo

La Royale

zakelijk

Ik kwam bij A+B Adviseurs via een bevriende zakenrelatie die ook zijn boekhouding liet doen door A+B Adviseurs. De samenwerking tot op heden bevalt prima. De gevraagde stukken worden snel opgesteld en opgeleverd indien nodig. Het is ook prettig dat ik altijd met administratieve vragen terecht kan en snel antwoord krijg. Als er niks veranderd zal ik zeker bij A+B Adviseurs blijven!

"Als er vragen zijn, staan zij direct voor je klaar!"


Bouwman en van Dijk

Bouwman en van Dijk

zakelijk

De informele sfeer in combinatie met de professionaliteit maakt A+B  Adviesgroep een heel prettig bedrijf om mee samen te werken! Zij denken mee met het optimaliseren van administratieprocessen en in de bedrijfsontwikkeling. Als er vragen zijn, staan zij direct voor je klaar! Wij zijn meer dan tevreden met A+B Adviesgroep.

Onze klanten bevinden zich in:

Behoefte aan deskundig advies of een geruststellend antwoord?

Wij zijn de A+B Adviesgroep in de regio nijkerk

contact ons

Kunnen wij je helpen?

Kom gerust eens langs op ons kantoor of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright 2024 - A+B Adviesgroep

Webdesign: Reclamestal