Samenwerking


Samen kom je verder!

Samen kom je verder! Een uitspraak die centraal staat bij A+B adviesgroep. Onze gekwalificeerde specialisten pakken complexe vraagstukken samen aan en steken de koppen bijeen om hier uiteindelijk een passend advies bij te geven wat voor de klant helder en begrijpelijk is.

Onze financieel planner is als een verbindende en onmisbare schakel binnen de financiële huishouding. Bijvoorbeeld bij belangrijke life events, zoals: trouwen, samenwonen, ontslag, ondernemen, arbeidsongeschiktheid, pensionering, echtscheiding en overlijden. A+B adviesgroep is gespecialiseerd in het financieel begeleiden van (complexe) echtscheidingen.

Wij werken samen met:

  • Advocaten
  • Notarissen
  • Accountants
  • Mediators
  • Coaches
  • Financiële tussenpersonen
  • Banken
  • Vermogensbeheerders
  • Fiscalisten

Scheidingen

Bij een echtscheiding gaat het er in sommige gevallen nogal complex aan toe. In deze situaties is het van groot belang dat iedereen zijn of haar taak op de juiste wijze oppakt en men goed blijft schakelen met elkaar. Door kennis en expertise te delen op verschillende vlakken worden de juiste keuzes gemaakt en uiteindelijk het beste resultaat geleverd.

De scheidingsdeskundige

A+B adviesgroep is aangesloten bij de ScheidingDeskundige. De ScheidingsDeskundige faciliteert als kenniscentrum en is een samenwerkingsverband van zelfstandig werkende scheidingsbegeleiders. De aangesloten scheidingsbegeleiders werken met hoogstaande documenten en houden hun kennis bij door het bijwonen van bijeenkomsten, het lezen van vakliteratuur en nieuwsbrieven op het gebied van echtscheidingen. De aangesloten leden met verschillende ervaring en achtergrond versterken elkaar door kennis en vaardigheden te delen.

Klachtenregeling

Behoefte aan deskundig advies of een geruststellend antwoord?

Wij zijn de A+B Adviesgroep in de regio nijkerk

contact ons
A+B adviesgroep 8 financiële disciplines onder een dak. Volledig + Deskundig + Toegankelijk

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie. Een deskundig en gecertificeerd expert die ervoor zorgt dat je financiële zaken aan dat totaalplaatje voldoen. Zodat je met een gerust hart terug naar buiten gaat. Verlost van je zwaarste zorgen en met een antwoord op je grootste onzekerheden.

Past deze persoonlijke aanpak bij jou?
Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur! De persoon met de heldere kijk, die je informeert en begeleidt. Dat doen we met onze beide voeten op de grond en dat gaat naar onze mening het best in een comfortabele sneaker.

Leer ons beter kennen

Kunnen wij je helpen?

Kom gerust eens langs op ons kantoor of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright 2024 - A+B Adviesgroep

Webdesign: Reclamestal