contact

Klachtenregeling


Samen kom je verder!

Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Dit proberen we bij A+B adviesgroep natuurlijk zoveel mogelijk te voorkomen. Helaas lukt dit niet altijd. Als je een klacht hebt over een afhandeling of onze werkwijze verzoeken wij je ons daar zo spoedig mogelijk over te informeren. Na ontvangst van de klacht nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Alle klachten worden door de klachtencoördinator behandeld. Indien de klacht naar jouw inzicht niet afdoende behandeld wordt, dan kan je jouw klacht voorleggen aan één van onderstaand genoemde opties.

Register financieel echtscheidingsadvies

(www.rfea.nl/consument/klacht)

De financiële situatie is een belangrijk aspect van het scheidingsproces. De hulp van een ondeskundig adviseur is wel het laatste waar je op zit te wachten. Onze adviseurs beschikken over het RFEA keurmerk, dat is een waarborg voor onafhankelijk en deskundig advies. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over de geleverde diensten. Uw klacht hierover kan je voorleggen aan de Commissie van Toezicht RFEA. In bovenstaande link vindt je de klachtenprocedure met uitleg over het indienen van een klacht en hoe deze vervolgens wordt behandeld.

Federatie financieel planner

(www.ffp.nl)

Wanneer je een financieel planner in de arm neemt wil je kunnen rekenen op deskundigheid en objectiviteit. Het FFP-Keurmerk garandeert deze kwaliteit. Dit keurmerk bestaat sinds 1996 en stelt een aantal strenge eisen om het te mogen dragen. Hierdoor kan je vertrouwen op deskundigheid, integriteit en passend advies op maat. Concreet biedt het FFP-Keurmerk je de volgende harde garanties:

  • Een financieel planner voldoet aan strenge opleidings- en (bij)scholingseisen;
  • Hij heeft een gedragscode ondertekend die hem verplicht altijd objectief te blijven en in jouw belang te handelen.

Als je vindt dat de financieel planner deze garanties niet heeft nageleefd kunt je jouw klacht voorleggen aan de Commissie van Toezicht FFP.

Behoefte aan deskundig advies of een geruststellend antwoord?

Wij zijn de A+B Adviesgroep in de regio nijkerk

contact ons
A+B adviesgroep 8 financiële disciplines onder een dak. Volledig + Deskundig + Toegankelijk

Je eigen adviseur, een vast aanspreekpunt. Iemand die ernaar streeft om je in je totaliteit te kennen. Niet alleen qua cijfers, maar ook qua normen, waarden en dromen. Iemand die je onafhankelijk en objectief advies geeft op basis van jouw situatie en toekomstvisie. Een deskundig en gecertificeerd expert die ervoor zorgt dat je financiële zaken aan dat totaalplaatje voldoen. Zodat je met een gerust hart terug naar buiten gaat. Verlost van je zwaarste zorgen en met een antwoord op je grootste onzekerheden.

Past deze persoonlijke aanpak bij jou?
Dan zijn wij graag jouw financieel adviseur! De persoon met de heldere kijk, die je informeert en begeleidt. Dat doen we met onze beide voeten op de grond en dat gaat naar onze mening het best in een comfortabele sneaker.

Leer ons beter kennen

Kunnen wij je helpen?

Kom gerust eens langs op ons kantoor of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright 2024 - A+B Adviesgroep

Webdesign: Reclamestal